• GRATIS Verzending bij bestelling van af €50
  • Voor 12.00 besteld morgen in huis
  • GRATIS Verzending bij bestelling van af €50
  • Voor 12.00 besteld morgen in huis

Wat is het verschil tussen een autowax en Nano Schild?

Nano Schild is een keramische Si02 waterloze autowax, lakafdichtmiddel, smeermiddel, spoeloplossing die allemaal in één snelle spray is verpakt. Waxen is een veel minder krachtige methode om uw auto eenvoudig te beschermen. Nano Schild is het meest veelzijdige product op de markt dat veel verder gaat dan de bescherming van uw voertuig.

Waarom kan Nano Schild een auto reinigen zonder water te gebruiken?

Door een emulgeerproces omhult Nano Schild het vuil en vuil, waardoor het gemakkelijk en moeiteloos kan worden verwijderd. Zodra het vuil is gesmeerd, heeft het geen andere keus dan zich aan de microvezel doeken te hechten in plaats van aan het gladde oppervlak.

Hoe verschilt het van de andere populaire merken die er zijn?

Nano Schild is speciaal samengesteld met een combinatie van polymeren om een ​​gladde, glanzende afwerking te creëren en afwerkingen te beschermen tegen insecten, watervlekken en weg verontreinigingen. Gewone waxen en lakafdichtingsmiddelen kunnen niet hetzelfde niveau van bescherming bieden en zijn binnen een paar weken weg gespoeld of afgesleten. Nano Schild verzegelt en beschermt tot 24 maanden, niet maar 1 weekje.

Bestaat er een risico op krassen op de carrosserie door Nano Schild auto poets te gebruiken?

Bij gebruik zoals aangegeven, zal Nano Schild vuil weghalen van het voertuigoppervlak zonder krassen of vlekken.

Tast Nano Schild waterloos wassen het oppervlak van de auto aan?

Nee, het werkt eigenlijk om de lak van uw voertuig af te dichten en te beschermen.

Voor welke oppervlakken is het product geschikt?

De coating gaat normaal gesproken maximaal 24 maanden mee, afhankelijk van de omgevingsinvloeden. Voor een dagelijkse bestuurder raden we aan het product minimaal één keer per maand aan te brengen voor een optimale bescherming van uw voertuig. Als u echter de best mogelijke glans en bescherming wilt behouden, wordt wekelijks gebruik aanbevolen!

Hoe vaak moet ik Nano Schild Snelle Pantser Coating op mijn auto gebruiken?

Dat hangt af van uw persoonlijke weersomstandigheden en waar u parkeert. Als die grote waterdruppels niet meer nat worden, moet u waarschijnlijk opnieuw aanbrengen.

Kan het product worden aangebracht in direct zonlicht of op hete oppervlakken?

Ja, het kan in direct zonlicht worden aangebracht. We raden u echter aan om bij omgevingstemperatuur aan te brengen, omdat koele oppervlakken het beste werken. Laat uw oppervlak het beste afkoelen voordat u eraan gaat werken.

Biedt dit product bescherming tegen zonlicht, regen en andere omgevingsinvloeden?

Het product beschermt elk oppervlak effectief tegen harde UV-zonnestralen, vervuiling, watervlekken, insecten- of vogelresten en vuil van de weg. Het stoot stof, pollen enz. Niet volledig af, maar het schoonmaken gaat gemakkelijker.

Er zitten wat veer- en wervelkrasjes op mijn auto. Kan Nano Schild Snelle Pantser Coating ze verwijderen?

Je kunt het altijd proberen. Het hangt er echt van af wat de markeringen zijn en hoe diep ze zijn in de blanke lak ...

Verwijdert Nano Schild Snelle Pantser Coating watervlekken?

U kunt Nano Schild poets gebruiken en watervlekken verwijderen. Hardwatervlekken en zure regen zijn echter het moeilijkst te verwijderen en hebben wat meer werk nodig. We raden aan om alle verontreinigingen van het oppervlak te verwijderen (inclusief die welke niet door de watervlekken worden veroorzaakt) voordat u het product voor de eerste keer aanbrengt. Nano Schild voorkomt dat kalkaanslag zich op het lakoppervlak van het voertuig nestelt, waardoor deze lelijke watervlekken ontstaan.

Is het product milieuvriendelijk, niet giftig en VOS-conform?

We zijn er trots op de absoluut beste autoverzorgingsproducten op de markt te introduceren, terwijl ze ook nog eens volledig milieuvriendelijk zijn. Al onze formules zijn niet giftig, biologisch afbreekbaar en 100% VOS-conform. Ze bevatten ook geen agressieve zuren of zware oplosmiddelen en zijn 100% vrij van fluorwaterstof- en zwavelzuur. Dat betekent dat het bij het afwassen van het product volkomen milieuvriendelijk is om in de riolering te vallen.