• GRATIS Verzending bij bestelling van af €50
  • Voor 12.00 besteld morgen in huis
  • GRATIS Verzending bij bestelling van af €50
  • Voor 12.00 besteld morgen in huis

Nano Schild Hout Coating - Impregneermiddel Voor Elk Type Hout

€ 29,95

Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Vernieuwde formule, krachtiger dan ooit en de hoogst haalbare kwaliteit Hout Coating. De gepatenteerde Nano technologie van Nano Schild zorgt voor een ondoordringbare beschermlaag op uw houten meubelen of bouw werken. Nano Schild stelt nu alle coating producten beschikbaar voor de consument, voorheen waren deze alleen beschikbaar voor de grootschalige industrie.

Nano Schild Hout Coating biedt een ongeëvenaarde bescherming voor al uw hout. De Nano Schild Hout Coating biedt 5 tot 7 jaar bescherming en zijn waterafstotende werking is krachtiger dan ooit. Nooit meer hoeft u bang te zijn dat uw houten meubels of bouwwerken vervuilen door schimmels, bacteriën, dranken of etensresten. De Beschermlaag is super Hydro fobisch, dit houd in dat vloeistoffen actief worden afgestoten. De coating is ook nog eens anti bacterieel waardoor schimmels en vervuiling geen kans maken.

De grootste voordelen van de Nano Schild Hout Coating zijn:

Water, vuil, vet en stof afstotend.
Actief UV-filter waardoor het hout langzamer en egaal vergrijst.
Anti-algen en anti-schimmel bestanddelen.
De bescherming is onzichtbaar, waarbij het hout zijn natuurlijke feel & uitstraling behoudt.
Krasbestendig.
Anti statisch.
Brand werend.
Hout behoud originele nieuwstaat.
5 tot 7 jaar dekking.

In de praktijk gebruik je de Nano Schild Hout Coating voor buiten om hout langdurig als nieuw te houden. Zelfs vurenhout, douglashout en steigerhout blijven op deze manier jaren hun prachtige uitstraling behouden. Maar ook voor je eettafel binnen biedt Nano Schild Hout Coating een fijne zekerheid: etens-, vet- en drank-ongelukjes zijn eenvoudig met een vochtig doekje weg te deppen.

Voor houten tuinmeubelen, tafels, terrassen, hekwerk, schuttingen. Te gebruiken op alle soorten onbehandeld hout als grenen, vuren, douglas en steigerhout.

Voor buiten en binnen gebruik.

Het product bevat een vluchtige stof zodat de beschermer diep en onzichtbaar in het hout wordt opgenomen.
Het is een kwestie van eenvoudig in kwasten met een grote blokkwast of sproeien op het oppervlak. Na een aantal uur zou je de behandeling kunnen herhalen voor een optimale verzadiging. Daarna 24 uur laten drogen en dan hebben vocht en vuil geen kans meer.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Reinig het oppervlak grondig.
  2. Zorg dat het oppervlak kurk droog en vetvrij is.
  3. Sproei op een SCHONE, vochtige micro-vezel doek en op het oppervlak. Veeg over het oppervlak met de doek.
  4. Alleen op het oppervlak sproeien is ook goed alleen zorg wel dat de vloeistof goed verdeeld word.
  5. Minimaal 24 uur laten drogen bij hoge temperatuur (in de zon) of 3 dagen bij lage temperatuur voor het goed uit laten harden van de coating laag. Het gecoate oppervlak mag niet in aanraking komen met vocht of water.
110ml